Robust handsändare med tio tvåstegsknappar + 4st 3-färgs leds för data feedback

Behöver ni en handsändare som klarar det mesta man kan begära i en industriapplikation, som är programmerbar, fullspäckad med logik och som fungerar utmärkt tillsammans med de övriga delarna i Radiologic-familjen? Då är RL-RC10 rätt produkt. Den handburna sändaren har fyra lysdioder som kan visa grönt, gult eller rött, här kan alltså användaren få visuell återkoppling från applikationen som t.ex. batteristatus, eventuella fel eller få bekräftelse på att vissa parametrar är i ett visst läge.

Med LogicLink kan du enkelt programmera dina enheter själv.

tx10_vit thqrdtexzi

 

Frontskyltar skräddarsys enkelt, antingen med en graverad och infärgad skiva som på bilden här, detta ger en i stort sätt outslitlig yta, eller med en tryckt dekal som kan ha vilken design som helst. Att ha sin egen logga på frontskylten ger ett proffsigt och snyggt intryck men kanske viktigare ändå: med tydliga symboler och texter för frontskyltens knappar och lysdioderhöjer man säkerheten och användarvänligheten betydligt..

rl-rl10-med-lkab-frontskylt-19

Vi hjälper er självklart att formge frontskylten om ni vill.

dsc01078

Sändaren drivs med vanliga AA-batterier som ni kan köpa på vilken mack eller matbutik som helst. En version med laddningsbara batterier och USB-laddare för 12/24 VDC eller 230 VAC finns som tillval.